عرض مشاركة واحدة
قديم 2008-05-30, 12:43 PM   #23
ibn yaf3
قلـــــم فضـــي
 
تاريخ التسجيل: 2007-09-04
المشاركات: 2,131
افتراضي


وهذه باللغة اليونانية:


Κυρίες και κύριοι:

Γράφω για να μπορείτε να επιστήσω την προσοχή σας στην περίπτωση των δύο μελών του Κοινοβουλίου Yemenite, Δρ Nasser Al-Khubbagy, μέλος του Κοινοβουλίου από Radfan-Νότια Υεμένη και ο κ. Salaah Qaid Shanfara, μέλος του Κοινοβουλίου από Dhalii-Νότιας Υεμένης.

Και οι δύο εκπρόσωποι ανήκουν στους λίγους oppositional πολιτικοί που κέρδισε μία έδρα, παρά τη χειραγώγηση των εκλογών. Οι ίδιοι άσκησαν για τα δικαιώματα της Νότιας Yemenis τα κατασταλτικά μέτρα εναντίον του καθεστώτος της Σανά.

Κατά τη νύχτα της 31 ης Μαρτίου 2008, οι δυνάμεις ασφαλείας της Υεμένης συλληφθέντες δημοσιογράφοι, δικηγόροι, πολιτικοί και των πανεπιστημιακών καθηγητών που συμμετείχαν στην ειρηνική κίνηση της Νότιας Υεμένης και έχουν απαχθεί κάποια από αυτά να Άντεν στην Σάνα. Άλλοι κρατούμενοι συμπεριλαμβανομένων γιατρών, φοιτητών και μαθητών ακολούθησε αυτό το κύμα συλλήψεων.

Και οι δύο εκπρόσωποι δραπετεύσει από τη σύλληψη των δυνάμεων ασφαλείας, αν και δεν υπάρχουν επίσημα ένταλμα σύλληψης εναντίον τους υπάρχει και, επιπρόσθετα, θα πρέπει να απολαύει της βουλευτικής ασυλίας. Παρομοίως, δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης για το 500 ή τόσο των άλλων κρατουμένων. Οι κρατούμενοι είναι ακτιβιστές στην ειρηνική κίνηση της Νότιας Υεμένης, η οποία έγινε αγκάθι στην πλευρά του καθεστώτος, το οποίο παρουσιάζει με την ίδια ευχαρίστηση, ως δημοκρατικό γης.

Μετά από αρκετές προσπάθειες για τη σύλληψη δύο εκπροσώπους, αποφάσισε να κρύψει τους, σε τόπους άγνωστους στα νότια για να αποφευχθεί η αλίευση.

Δρ Alkhubbagy και ο κ. Shanfara είναι έντιμη εκπροσώπους που δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να ασκήσουν τα δικαιώματα τους για τους ψηφοφόρους. Γι 'αυτό θα ήθελα να σας ζητήσω να διεκδικήσουν επιρροή σας, ώστε η κυβέρνηση της Σάνα σταματά την επιδίωξη να συλλάβουν κανέναν από τους δύο αντιπροσώπους άνευ όρων και τους επιτρέπει να επιστρέψουν στις οικογένειές τους και τα σπίτια τους. Επιπλέον θα πρέπει να υπενθυμίσει τη Σάνα στρατιώτες, τανκς, και όλα τα βαρέα όπλα από Radfan και Dhalii και αφήστε τους ανθρώπους εκεί, σε μια ειρηνική, η πολιτική ζωή.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την εμπλοκή.
__________________
ibn yaf3 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس